MARQES

پوشاک

MARQES

پوشاک

شستشوی جین(لی)

شستشوی شلوار جین(لی)


1 - اولین نکته اینست که تا مجبور به شستن لباس خود اعم از شلوار جینتان نشدید این کار را انجام ندهید. میدانید که برخی افراد عادت به شستن لباس هایشان در فاصله های زمانی کوتاه دارند و این خود اولین دلیل به سرعت خراب شدن لباس های ما به حساب می آید.


 


2 - برای شستن شلوار جین حتما جیب های آن را خالی کنید تا مبادا رنگ وسیله داخل جیب رنگ شلوار جین را عوض نکند.

3 - شلوار جین را با لباس های تقریبا همرنگ آن داخل ماشین لباسشویی بیندازید و از نحوه رنگ دهی لباسهای دیگر مطمئن شوید. پودر ماشین را داخل آن بریزید و حتما از نرم کننده لباس استفاده کنید.

4 - برنامه شستن لباس های معمولی را در ماشین لباسشویی اجرا کنید و با آب سرد شستشو را شروع کنید. چرا که آب داغ پارچه شلوار جین شما را زودتر پوسیده می کند.

5 - بعد از اتمام شست و شو شلوار جین را در سایه آویزان کنید. اگر هوای آزاد را برای خشک کردن شلوار جین در نظر بگیرید بسیار عالی خواهد بود.

6 - برای اتو کردن شلوار جین از بخار استفاده کنید و از تماس اتوی مستقیم با شلوار جین خودداری کنید.


نکته:

یک دانشجوی دانشگاه آلبرتا که بمدت 15 ماه بطور مداوم، تنها یک شلوار جین را به تن کرده و هیچگاه آن را نشسته بود، متوجه شد که شلوار فاقد هر گونه مشکل یا خطر بهداشتی است.
"جاش لی" تصمیم گرفت قبل از اینکه شلوار را برای اولین بار بشوید، از استاد نساجی خود در دانشگاه خواست، آن را مورد آزمایش قرار دهد.

نتیجه آزمایش حاکی از وجود چنج نوع باکتری در شلوار بوده اما هیچکدام از آنها ، از نظر بهداشتی مضر تشخیص داده نشد و تنها مشکل آن بدبویی بود.

وی که از چنین نتیجه ای شوکه شده بود گفت:" تصور من این بود که بعد از این همه مدت ، انواع باکتری ها را در شلوار بیابیم. این نشان می دهد که اصولا، لزومی به شستن چنین لباس هایی نیست."

راشل مک کوئین، استاد انسان شناسی معتقد است، بیشترین میزان باکتریها، معمولا در محل دوخت لباس پیدا می شود که بالغ بر 10،000 واحد در سانتیمتر مربع است. اما تقریبا همگی انها بی خطر بوده و فاقد باکتری های از نوع Escherichia coli هستند.

دانشجوی مذکور، پس از شستشوی شلوار و استفاده از آن به مدت 13 روز دیگر، دوباره شلوار را برای آزمایش فرستاد و جالب اینکه همان نتیجه قبلی حاصل شد.

خانم راشل مک کوئین به جوانان توصیه می کند که باوجد چنین نتیجه ، دست کم ، ماهانه یک بار شلوار خود را بشویند، آنهم نه بخاطر باکتری ، بلکه بخاطر کثیفی احتمالی ظاهری یا بدبویی.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.